U Zagrebu jučer privedeno 11 navijača Rijeke. Jedan od huligana bocom pogodio policajca, na stadionu pronađena hrpa pirotehnike

Prije utakmice na istočnoj tribini stadiona policija je pronašla 12 bengalki, pet petardi...

FOTO: PU zagrebačka

Zagrebačka policija privela je nakon nedjeljne utakmice između NK Lokomotive i HNK Rijeke 11 osoba, a zaplijenjeno je 27 komada pirotehničke galanterije, priopćila je u ponedjeljak zagrebačka policija.

U policiji kažu da je u službene prostorije privedeno 11 gostujućih navijača, od čega je 10 osoba, među kojima su četvorica maloljetnici, privedeno zbog posjedovanja pirotehnike, dok je jedan gostujući navijač priveden zbog narušavanja javnog reda i mira.

PU zagrebačka

Preciziraju da je prije i tijekom utakmice, održane u nedjelju s početkom u 19.30 sati na stadionu Kranjčevićeva u Zagrebu, privedeno ukupno 10 navijača.

Bacio bocu, pogodio policajca

Jedan navijač priveden je nakon utakmice jer je iz kolone na raskrižju Ulice Florijana Andrašeca i Tratinske ulice bacio staklenu bocu koja je pogodila policajca u zaštitni prsluk. Navijač je nakon uhićenja zadržan u policiji te odveden na Općinski prekršajni sud u Zagrebu.

PU zagrebačka

Zagrebačka policija ističe da su kontroliranjem situacije spriječeni daljnji incidenti te su prepratili oko 200 automobila i 25 kombija s gostujućim navijačima, tijekom čega nije bilo ozlijeđenih policajaca kao ni navijača.

Prije utakmice na istočnoj tribini stadiona policija je pronašla 12 bengalki, pet petardi, osam improviziranih petardi i dvije tzv. rimske svijeće.