Objavili detalje nesreće u kojoj su poginule dvije osobe: Sletjeli s ceste i zabili se u stup, žrtve nisu bile vezane

Putnica (52) je teško ozlijeđena, ona je koristila sigurnosni pojas

25.11.2023., Draganici - U proometnoj nesereci koja se dogodila oko 11.35 u mjestu Bencetici smrtno je stradala jedna osoba, a dvoje je ozlijedeno. U nesreci je sudjelovalo kombi vozilo karlovackih registarskih oznaka koje je slijetjelo sa kolnika i udarilo u stup. Policijski ocevid na mjestu nesrece. Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U teškoj prometnoj nesreći koja se u subotu prijepodne dogodila u općini Draganić poginule su dvije osobe. Kako je jučer objavila PU karlovačka, jedna osoba preminula je na mjestu nesreće, dok je druga žrtva podlegla ozljedama u bolnici.

Danas je policija objavila detalje tragedije.

“Jučer oko 11.30 sati u mjestu Zagraj, općina Draganić dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalim osobama. Osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljao je 49-godišnjak i kretao se naseljem Zagraj te se tom prilikom vozilom nije držao bliže desnom rubu kolnika već je skrenuo u lijevo, sišao na zemljanu površinu i nekontroliranim kretanjem udario u kanal oborinskih voda i betonski rub mostića”, objavila je policija.

Nisu bili vezani

Dodali su kako se nakon toga vozilo prevrnulo i udarilo u betonski stup.

“Na mjestu prometne nesreće 49-godišnji vozač smrtno je stradao, a 49-godišnji suvozač naknadno je preminuo u zdravstvenoj ustanovi, te je utvrđeno da nisu koristili sigurnosni pojas, dok je 52-godišnja putnica teško ozlijeđena i koristila je sigurnosni pojas. Nadležnom državnom odvjetništvu slijedi izvješće”, javljaju iz PU karlovačke.