Horor u Sarajevu. U rijeci Miljacki pronađena tijela žene i četverogodišnjeg djeteta

Prema neslužbenim informacijama, dijete je bilo pričvršćeno uz majku, a na tijelima nema tragova nasilja

FOTO: Google Maps

MUP Kantona Sarajevo objavio je da je sinoć na Bentbaši, dijelu Sarajeva koji se nalazi uz tok rijeke Miljacke, pronašao dva beživotna tijela, te da je riječ o ženi i djetetu od četiri godine.

Policija je sinoć prije ponoći dobila dojavu da je u koritu Miljacke uočeno tijelo, a tijekom akcije izvlačenja, u kojoj su sudjelovali vatrogasci, hitna pomoć i gorska služba spašavanja, utvrdili su kako je riječ o dva beživotna tijela.

“Ophodnja koja je izašla na teren, potvrdila je navode iz prijave. Na teren su upućeni pripadnici policije, vatrogasci, hitna pomoć i GSS. U 01.30 sati, izvučeno je tijelo žene srednje životne dobi i, uz nju tijelo djeteta do četiri godine”, stoji u priopćenju sarajevske policije.

Navodno su se utopili

Liječnici koji su stigli na mjesto događaja mogli su samo konstatirati smrt obje osobe. Klix.ba piše kako prema prvim informacija na tijelima nema vidljivih ozljeda. Taj portal također neslužbeno doznaje da je dijete bilo pričvršćeno uz majku te da su se utopili.

Iz MUP-a Kantona Sarajevo poručili su da policijski službenici nastavljaju rad s ciljem rasvjetljavanja svih okolnosti ovog događaja, te da rade na identifikaciji preminulih.