Bolna ispovijest Dankina djeda: 'Iako su monstrumi priznali, živim u nadi. Da su je barem ostavili kada su je udarili...'

Još se traga za tijelom malene Danke Ilić (2)

FOTO: MUP Srbije

Još se traga za tijelom malene Danke Ilić (2), koja je ubijena kod Bora u Srbiji. Milan Ilić, njezin djed, dao je intervju za Nova.rs.

Kaže kako mu je izuzetno teško situaciju prihvatiti kao stvarnost. “Iako su monstrumi priznali, živim u nadi. Dok se tijelo ne nađe, postoji neki tračak nade da je ona živa. Dijete nije igla, moraju je naći, neki dio odjeće ili nešto drugo”, rekao je.

Kaže kako Dankine ubojice nije poznavao niti ih je ikad vidio. “Tako nešto ne postoji na Zemlji. Da su je barem ostavili kada su je udarili. Ja im nikada ne bih zamjerio da je situacija bila takva da su ju oni udarili pa odveli u bolnicu”, rekao je.

Djed je zahvalio policiji

Dankin djed zahvalio je svima koji ulažu napore u ovom slučaju. “Policajci daju 1000 posto svoje snage. Ne gledam više televiziju jer ne mogu tu količinu laži i izmišljotina. Smeta mi što su pojedinci izlazili s teorijama zavjere protiv moje djece”, rekao je Ilić za Novu.rs.

Podsjetimo, glavni osumnjičeni za ubojstvo su Srđan Janković i Dejan Dragijević, obojica pedesetogodišnjaci, a na nju su naletjeli službenom vozilom Javne komunalne tvrtke Bora za koju su radili.

Jučer je Više javno tužiteljstvo u Zaječaru objavilo kako je njima dvojici određen istražni zatvor u trajanju od 30 dana.

Umro brat osumnjičenog

Također, policija je uhitila i Dragijevićevog oca Radu te brata Dalibora, jer sumnjaju da su mu pomogli premjestiti njeno tijelo na drugo mjesto.

Dalibor je umro jučer u ranim jutarnjim satima. Naglo mu je pozlilo, a nakon neuspješne reanimacije smrt je proglašena oko tri sata ujutro. Kako piše Blic, navodno je policiji priznao da je bratu pomogao da se riješi tijela.