Politika & Kriminal

Jandroković u gaćicama i dalje je tema, evo sad i Mesića: 'Da je netko na striptizu dobio birače, ja za to ne znam'

Mesić je gostovao na N1 televiziji

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je na N1 televiziji, pa je komentirao odnos između Hrvatske i BiH, non-papere koji su potresli regiju, ali i kupaće gaćice predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića.

Prvo su na redu bile uobičajenije političke teme, pa je Mesić rekao kako je model federacije koji je bio za vrijeme Tita mogao je postojati samo dok je Tito živ. “Armija i partija su bila druga dva faktora. Tito je otišao, Armija je tražila sponzora, a partija se raspala voljom Slobodana Miloševića“, sumirao je Stjepan Mesić. Dodao je kako je problem Srbije danas je što nije doživjela katarzu. “Srbija je krenula da na ruševinama Jugoslavije stvori Veliku Srbiju”, dodao je.

Komentar na Jandrokovićev potez pred kraj emisije

Potom se osvrnuo na odnos Zagreba i BiH. “Službeni Zagreb tvrdi, isto tako kao Srbija, da su za cjelovitu i jedinstvenu BiH, ali i plešu s Draganom Čovićem koji je uz Dodika glavni razbijač BiH”, kaže.

No, na kraju razgovora, Mesić se dotaknuo i malo neuobičajenijih političkih tema, pa je prokomentirao dubiozan potez predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića koji je Zoranu Milanoviću na provokaciju odgovorio fotografijom u kupaćim gaćicama.

“U politici sam cijeli život, ali da je netko na striptizu dobio birače, ja za to ne znam. Ako predsjednik Sabora misli da će ovim striptizom dobiti podršku u hrvatskoj javnosti, mislim da se prevario”, misli Mesić.

Bespoštedno novinarstvo koje gura društvo naprijed.

Za neograničeno čitanje Telegrama i podršku istraživačkim serijalima, odaberite jedan od paketa.

Pretplatite se
Već imam pretplatu